Header Natuurlijke Dierenwinkel.nl (400 x 150 px) (1)

Klantenservice

We helpen je graag.
Wat kunnen we voor je doen?

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten, je bestelling of andere zaken? Bekijk de veel gestelde vragen Open de chat rechtsonder of . We helpen je graag!

Vragen over onze klantenservice?

Ik kan een bepaald merk of product niet vinden. Wat nu?

Wanneer u op zoek bent naar een bepaald merk of product, dan kunt u de zoekfunctie gebruiken op de homepage of zelf op zoek gaan op onze site. Levert dit niets op, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Natuurlijke Dierenwinkel!

Wanneer u een bestelling op werkdagen plaatst en betaalt, dan wordt uw bestelling normaal gesproken dezelfde of soms de volgende dag verstuurd.

Op het moment dat uw bestelling verzonden wordt, krijgt u automatisch een e-mailbericht van ons.

U kunt onder meer kiezen voor een directe betaling met iDEAL, voor een directe betaling met uw creditcard of voor achteraf betalen via Klarna. Daarnaast is het mogelijk om te betalen via: Paypal, Belfius Direct Net, Creditcard, SOFORT Banking en Bancontact.

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst en deze is verwerkt, dan is het niet mogelijk om aan deze bestelling extra producten toe te voegen. Wel kunt u altijd een nieuwe bestelling doen.

Als u uw bestelling na 4 werkdagen of langer nog niet heeft ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen dan contact voor u op met de vervoerder.

Neem contact op met onze klantenservice en dan gaan we samen op zoek naar een gepaste oplossing!

Vragen over onze voeding?

Waarom is natuurlijke dierenvoeding beter voor mijn huisdier?

Natuurlijke dierenvoeding is gemaakt met hele, onbewerkte ingrediënten, vergelijkbaar met wat dieren in het wild zouden eten. Dit type voeding ondersteunt de algehele gezondheid, verbetert de vachtconditie, ondersteunt een gezond gewicht en kan helpen bij het verminderen van allergieën.

Ja, studies tonen aan dat natuurlijke voeding kan bijdragen aan een betere gezondheid van huisdieren, met voordelen zoals verbeterde energieniveaus, gezondere huid en vacht, en een sterker immuunsysteem. Daarnaast kan het risico op bepaalde chronische ziekten verminderen.

Nee, natuurlijke dierenvoeding focust op het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, of conserveermiddelen. Dit zorgt voor een puurder en gezonder dieet voor je huisdier.

Veel huisdieren ervaren verbetering bij voedselallergieën of gevoeligheden wanneer ze overstappen op natuurlijke dierenvoeding, omdat het vrij is van veelvoorkomende allergenen zoals kunstmatige toevoegingen en goedkope vulstoffen.

Veel huisdieren ervaren verbetering bij voedselallergieën of gevoeligheden wanneer ze overstappen op natuurlijke dierenvoeding, omdat het vrij is van veelvoorkomende allergenen zoals kunstmatige toevoegingen en goedkope vulstoffen.

Begin met het geleidelijk mengen van de natuurlijke voeding met het huidige dieet van je huisdier, en verhoog de hoeveelheid natuurlijke voeding geleidelijk over een periode van ongeveer 7-10 dagen. Dit helpt je huisdier te wennen aan de nieuwe voeding en minimaliseert spijsverteringsproblemen.

Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van topmerken die zich inzetten voor natuurlijke ingrediënten en duurzame praktijken. Kijk naar bijvoorbeeld Natural Greatness!

Ja, natuurlijke dierenvoeding is vaak rijker aan voedingsstoffen en heeft minder lege calorieën dan conventionele voeding, wat kan helpen bij het behouden of bereiken van een gezond gewicht voor je huisdier.

Vragen over Natural Greatness?

Er Is mij een eiwitarm hondenvoer aanbevolen, omdat een hoog eiwitgehalte nierproblemen bij mijn hond veroorzaken.

Natural Greatness is een droogvoer met een optimaal eiwitgehalte afkomstig uit vlees, waardoor het een eiwit is dat de stofwisseling van de hond probleemloos opneemt, omdat het een natuurlijk en verteerbaar eiwit is. Het is veel beter dat hondenvoer eiwitten bevat die zijn verkregen uit vlees in plaats van eiwitten die zijn afgeleid van granen (hoe laag het eiwitniveau ook is), omdat de hoeveelheid eiwit in diëten op basis van granen de gezondheid van de nieren kan schaden. De nieren kunnen overtollige stikstof produceren, wat andere weefsels kan beschadigen.

Natural Greatness voegt geen zout toe aan haar producten, omdat het natriumgehalte in ons droogvoer uit vlees wordt gehaald en noodzakelijk is voor het goed functioneren van het lichaam van honden en katten. Een hoog natriumgehalte in voedsel kan hoge bloeddruk veroorzaken, maar een laag natriumgehalte kan ook leiden tot zenuw- of spierproblemen.

Idealiter zou u een hond of kat met allergieën moeten voeden met een van onze hypoallergene en monoproteïnerecepten, evenals de recepten die zijn gecategoriseerd als “Gevoelig”.

Lamb Sensitive Recept: Geformuleerd met lamsvlees als enige vleesbron, zonder granen en zeer goed verteerbaar. Geschikt voor alle leeftijden en rassen.

Salmon Sensitive Recept: Geformuleerd met zalm als enige bron van dierlijke eiwitten, zonder granen, ideaal voor honden met huid- of vachtproblemen of spijsverteringsproblemen. Geschikt voor volwassen honden van middelgrote tot grote rassen.

Salmon Mini Sensitive Recept: Geformuleerd met zalm als enige bron van dierlijke eiwitten, zonder granen, ideaal voor honden met huid- of vachtproblemen of spijsverteringsproblemen. Geschikt voor volwassen honden van mini- tot middelgrote rassen.

Rabbit en Rabbit Mini Recept: Geformuleerd met konijnenvlees als enige vleesbron, zonder granen, zeer smakelijk en verteerbaar, ideaal voor volwassen honden met allergieën voor andere soorten vlees of vis. Speciaal aanbevolen voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht.

Top Mountain Sensitive Recept: Geformuleerd met konijnenvlees als enige vleesbron, zonder granen, zeer smakelijk en verteerbaar, ideaal voor katten van alle leeftijden en rassen met allergieën voor andere soorten vlees of meer voorkomende vis.

De kleurverandering komt doordat we bij Natural Greatness geen kleurstoffen in onze voedingsmiddelen gebruiken om alle productiebatches te standaardiseren. De kleur van het voedsel kan variëren afhankelijk van het seizoen of de gebruikte ingrediënten. Bij hertenblikken (wilde dieren) varieert de kleur van het vlees bijvoorbeeld sterk van stuk tot stuk, dus het natte voedsel dat met dit vlees wordt gemaakt, zal kleurvariaties hebben.

Als uw hond of kat allergisch is voor kip, kunt u hem onze monoproteïne- of “Sensitive”-recepten voeren. Je zult merken dat kippenolie tussen de ingrediënten staat. Kippenolie bevat geen eiwitten (wat de oorzaak is van allergieën); het bevat alleen vet. Daarom zullen noch kippenolie noch kippenvet allergieën veroorzaken bij uw hond of kat. De reden dat we kippenolie in onze recepten opnemen, is dat het rijk is aan linolzuur, een essentieel vetzuur dat het lichaam van het huisdier niet zelf kan aanmaken.

Hypoallergene recepten zijn recepten die vanwege hun ingrediënten een lager vermogen hebben om allergieën te veroorzaken. Daarom wordt aanbevolen om honden of katten een qua voedingswaarde uitgebalanceerd hypoallergeen dieet te bieden, waarbij het aantal ingrediënten wordt beperkt en een soort eiwit wordt gekozen.

Pijnstillende diëten zijn diëten waarbij, in plaats van het aantal ingrediënten te beperken en een type eiwit te selecteren, een techniek wordt gebruikt die bekend staat als hydrolyse, waarbij de grootte van eiwitmoleculen wordt verkleind (<12.000 dalton), waardoor hun allergene vermogen wordt verminderd. Veel veterinaire rapporten bevelen dit soort pijnstillende diëten aan, waarbij bekende merken “hydrolyse van vogelvereneiwitten” alleen uitvoeren in gevallen waarin er speciale problemen zijn bij het beheersen van voedselallergieën. Dat wil zeggen, extreme gevallen van allergieën voor een hoog type eiwit. Omdat deze diëten als een recept van een dierenarts worden beschouwd, is het van essentieel belang dat uw hond of kat tijdens de periode dat hij dit dieet voert geen ander voedsel, lekkernijen of medicijnen met voedselbestanddelen krijgt. Daarom merken wij als conclusie op dat de hypoallergene recepten van Natural Greatness de meest natuurlijke optie zijn om “gecontroleerde” allergieën bij uw hond onder controle te houden (en te vermijden). Hoewel de moleculen van de eiwitten die in onze recepten worden gebruikt niet worden gehydrolyseerd om het aantal daltons van het resulterende eiwit te verminderen, gebruiken al onze hypoallergene recepten ingrediënten met een lage allergeniciteit.

Bij Natural Greatness hebben we geprobeerd de prijs zo laag mogelijk te houden zonder concessies te doen aan de productkwaliteit, waarbij we alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken. Als u uw huisdier Natural Greatness voert, zult u merken dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid lager is dan die van goedkopere merken. Dit komt doordat wij geen vulstoffen gebruiken. Elk ingrediënt dat we gebruiken is geselecteerd vanwege de gezondheidsvoordelen voor uw hond of kat. Een zakje Natural Greatness gaat daardoor langer mee dan een zakje van een ander merk. Bovendien zal het voeden van uw hond of kat met Natural Greatness u helpen veel bezoekjes aan de dierenarts te vermijden vanwege voeding van lagere kwaliteit.

Voeding speelt een cruciale rol in het leven van uw huisdier. Via een dieet moet uw hond of kat alles binnenkrijgen wat zijn lichaam nodig heeft, van de energie die nodig is voor dagelijkse activiteiten tot de grote verscheidenheid aan voedingsstoffen die helpen bij de vorming van weefsels en het in stand houden van alle cellulaire processen. Te veel of te weinig van welke voedingsstof dan ook kan snel aandoeningen veroorzaken, en het introduceren van ongepaste voedingsstoffen in de voeding kan tot gezondheidsproblemen leiden. Daarom is voeding, vanaf het spenen tot aan de ouderdom, de belangrijkste factor die de kwaliteit en lengte van het leven van uw huisdier zal bepalen. Alle recepten van Natural Greatness zijn gemaakt met hoogwaardige en goed verteerbare natuurlijke ingrediënten. Om deze reden helpt elk Natural Greatness-recept uw huisdier een gezonde huid, glanzende vacht en verhoogde vitaliteit te geven.

Bij Natural Greatness zijn we van mening dat gehydrolyseerde eiwitten, in gecontroleerde kleine hoeveelheden, enkele voordelen bieden voor het dieet van honden en katten, zoals het verhogen van de smakelijkheid van voedsel. De essentiële eiwitbijdragen moeten echter altijd afkomstig zijn van vlees en vis, die de hoofdingrediënten zijn in de recepten van Natural Greatness en die niet onderworpen zijn aan enig proces dat de kwaliteit ervan kan verminderen. Hydrolyse is een warmtebehandeling die de grootte van eiwitmoleculen die allergieën veroorzaken, verkleint, waardoor ze in theorie te klein worden om deze reacties bij huisdieren uit te lokken. Wat wordt bereikt door voedsel aan dit proces te onderwerpen, is een drastische vermindering van de kwaliteit van vleeseiwitten. Als u uw huisdier voer geeft waarvan de belangrijkste eiwitbron is gehydrolyseerd, kan dit op de lange termijn voedingsproblemen veroorzaken en zelfs nieuwe allergieën of intoleranties veroorzaken. Natural Greatness gebruikt daarentegen vlees met een hoge biologische waarde en nieuwe eiwitten, dit zijn eiwitten van zeer ongebruikelijk vlees dat in dierenvoeding wordt gebruikt. Deze nieuwe eiwitten zijn zorgvuldig geselecteerd om de blootstelling aan potentiële allergenen tot een minimum te beperken. Natural Greatness biedt vier monoproteïne- en hypoallergene droogvoerrecepten die slechts één soort vlees als bron van dierlijke eiwitten gebruiken. Deze recepten zijn:

Lamb Sensitive Recept voor honden: Samengesteld met lamsvlees, zonder granen en zeer goed verteerbaar. Geschikt voor alle leeftijden en rassen.

Salmon Sensitive Recept en Zalm Mini Sensitive Recept voor honden: Geformuleerd zonder granen, ideaal voor honden met huid- of vachtproblemen of spijsverteringsproblemen.

Konijnenrecept voor honden: Samengesteld met konijnenvlees, zonder granen, zeer smakelijk en verteerbaar, aanbevolen voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht.

Top Mountain Sensitive Recept voor katten: Samengesteld met konijnenvlees, zonder granen, zeer smakelijk en verteerbaar, ideaal voor katten van alle leeftijden en rassen met allergieën voor andere soorten, vaker voorkomend vlees of vis. Concluderend raden wij u aan om voor de voeding van uw huisdier één van onze bovengenoemde monoproteïnerecepten te gebruiken. Ze bevatten allemaal zowel gedroogde als verse vis en vlees, altijd van menselijke kwaliteit. Zo voorkom je toekomstige voedingsproblemen of nieuwe allergieën.

Wij kunnen ons dieet kiezen, kiezen tussen gezondere of minder gezonde voeding, maar onze huisdieren kunnen dat niet. Wij zijn direct verantwoordelijk voor hun dieet, en omdat we van ze houden, moeten we op zoek gaan naar het best mogelijke voedsel. Natural Greatness is uitstekend voedsel vanwege de combinatie en kwaliteit van de ingrediënten. Wij zijn ervan overtuigd dat als uw huisdier kon kiezen, hij of zij voor Natural Greatness zou kiezen.

Nee, Natural Greatness gebruikt alleen natuurlijke conserveermiddelen, waaronder rozemarijn of vitamine C en E (tocoferol), verklaard als rijke extracten van natuurlijke oorsprong.

Ja, we gebruiken de natuurlijke prebiotica FOS en MOS, die de balans van de darmflora behouden, het immuunsysteem stimuleren en de natuurlijke afweer versterken.

Nee, Natural Greatness gebruikt natuurlijke producten die niet-GMO zijn. In voedingsmiddelen die voor huisdierconsumptie zijn geproduceerd, is het toegestaan deze ingrediënten te gebruiken, en veel Amerikaanse merken doen dat ook. Wij hebben ervoor gekozen om ze niet in onze recepten te gebruiken.

Staat je antwoord er niet tussen?

Stuur een bericht