Dè natuurlijkste online Dierenwinkel die je maar kunt vinden!

 

Maar is dat ook echt zo? De meest natuurlijke dierenwinkel die er online te vinden is met de beste natuurlijke honden-en kattenvoeding?

Wist je dat de basis van een goede gezondheid van je hond of kat een combinatie is van goede voeding en genen? Als baasje heb je geen invloed op de genen van je huisdier, maar gelukkig kun je wel zorgen voor de best mogelijke natuurlijke voeding. Òòk om allerlei klachten en ziektes zoveel mogelijk te voorkomen. Ga jij ook voor “natural”? Na het lezen van deze blog ben je hiervan zeker overtuigd en wie weet onze nieuwste fan!

Waarom natuurlijk ècht de betere keuze is

Natuurlijke Dierenwinkel staat 100% achter de overtuiging dat natuurlijk het beste is voor jouw huisdier. Honden en katten zijn carnivoren, daar is hun verteringsstelsel op ingesteld. Het is dan ook logisch dat hun voeding de juiste ingrediënten moet hebben om ze inwendig happy te houden. Wij gaan voor kwaliteit, boven kwantiteit. Dus voeding met een hoog gehalte aan vlees/vis, hypoallergeen en graanvrij voor de hond of kat met smaak!

Natuurlijk x 6

#1 Natuurlijke dierenvoeding draagt bij aan een langer en een gezonder leven van honden en katten

#2 Onze voeding is hypoallergeen en verkleint de kans op allergische reacties aanzienlijk

#3 Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen, dus echt veilig

#4 Al ons voer is vrij van dierlijke bijproducten. Echt vlees, zonder botjes

#5 Graanvrij of vrij van ‘niet-ontsloten’ granen die leiden tot spijsverteringsproblemen

#6 Duurzame benodigdheden dragen bij aan een beter milieu voor mens en dier

Wat is er te koop

De Natuurlijke Dierenwinkel verkoopt het ultra-premium merk Natural Greatness (honden-en kattenvoeding) en het premium merk Farm Nature (hondenvoeding). Nieuw in ons assortiment zijn de diverse duurzame benodigdheden en accessoires voor hond en kat, denk aan krabpalen, hondenmanden, borstels, riemen etc.

En?

Nog steeds niet overtuigd? Probeer een van onze merken en/of benodigdheden en laat je hond of kat het verschil proeven en ervaren. Denk ook eens aan de bijkomende voordelen als snellere verzadiging, mooiere vacht en minder ontlasting. Gewoon doen dus!

Bezoek onze webshop: www.natuurlijkedierenwinkel.nl/webshop

Geen reactie's

Geef een reactie