Header Natuurlijke Dierenwinkel.nl (400 x 150 px) (1)

Heeft u een website op het gebied van kamperen, reizen, kampeerproducten of vakantie? Dan is de kans groot dat uw websitebezoekers ook geïnteresseerd zijn in de producten van ACSI. Want wie aan kamperen denkt, denkt aan ACSI.

Al ruim vijftig jaar zijn de groene gidsen een begrip onder kampeerders in heel Europa. En we bieden nog veel meer. Bijvoorbeeld voordelig kamperen in het laagseizoen met de populaire CampingCard ACSI-kortingskaart. Of direct een kampeerplaats of accommodatie boeken op onze websites en apps.

Hoe werkt het?

U plaatst op uw site een link naar een van de pagina’s op een of meerdere ACSI-websites en u verdient per click, lead of sale. Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt een algemene link plaatsen, maar bijvoorbeeld ook linken naar een specifiek product op onze webshop. Wij werken exclusief samen met Tradetracker.com. Voor meer informatie en vragen kunt u een e-mail sturen naar marketing@acsi.eu.

Dit zijn onze affiliateprogramma’s:

ACSI Webshop

Zijn uw klanten geïnteresseerd in camping- en camperplaatsengidsen, apps en de CampingCard ACSI-kortingskaart? Dan kunt u zich aanmelden als affiliatepartner voor de ACSI Webshop.

Commissieregeling voor sales van 6%

Promotie via tekstlinks en image-banners

Cookietijd van 100 dagen

Alle ACSI-gidsen, CampingCard ACSI, ACSI FreeLife magazine en de ACSI-apps

Veilige betalingen