HOME

Welkom Bij Natuurlijke Dierenwinkel!

Bij Natuurlijke Dierenwinkel gaan we voor natuurlijke dierenproducten die goed zijn voor jouw hond of kat. We hebben een fijne mix aan natuurlijke producten samengesteld, waar niet alleen jij, maar ook je lievelingsdier blij van gaat worden. Of je nou graanvrije voeding zoekt of mooie halsbanden van natuurlijke materialen , je vindt het in onze webshop. En weet je wat fijn is? Vanaf een bestelling van €50,- verzenden we deze gratis èn we hebben elke week leuke aanbiedingen. Shopze!

Zo-vr voor 18:00
besteld, volgende dag in huis

Veilig afrekenen via iDEAL

Meer dan
5000 producten

Onze Natuurlijke Favorieten

Natural Greatness is onze topper onder de natuurlijke dierenvoedingen. Compleet graanvrij en met een zeer hoog percentage vlees of vis. Hierdoor krijgt je hond of kat voeding die past bij het verteringsstelsel, wat veel fijne voordelen heeft. Tal van onze klanten laten weten dat ontlasting minder en beter van structuur wordt, tandvlees gezonder en vachten glanzend en sterk. Natural Greatness is een top premiummerk als je natuurlijke dierenvoeding zoekt!

Op de tweede plaats bij onze favorieten staat Farm Nature. De voeding van Farm Nature bevat ook een hoog percentage vlees of vis, maar iets minder dan Natural Greatness en dat zie je vooral terug in de prijs. Net als Natural Greatness is ook Farm Nature graanvrij en glutenvrij, en dus zeer geschikt voor het verteringsstelsel van  jouw hond of kat. Een premium dierenmerk met een fijne prijs en daardoor een terechte favoriet. Shop Farm Nature bij Natuurlijke Dierenwinkel.

Aanbiedingen van deze week

GEEN PRODUCTEN GEVONDEN DIE AAN JE ZOEKCRITERIA VOLDOEN.

Volg jij ons al op social media?

Dan blijf je op de hoogte van alles wat met natuurlijk hondenvoer en kattenvoer en duurzame producten te maken heeft! We delen regelmatig interessante weetjes en leuke acties. Misschien zien we jouw huisdier binnenkort schitteren op onze socials!

Op zoek naar iets lekkers?

Gezond en natuurlijk hondenvoer is de standaard. Net als hypoallergeen en graanvrij kattenvoer. Voor minder doen we het niet. Welke smaak kies je vandaag?

Scroll naar top