Alleen het beste voor jouw huisdier!

 

Natuurlijke Dierenwinkel is opgericht om jou de voordelen van natuurlijke dierenvoeding en duurzame producten te laten zien. We willen immers het beste voor onze trouwe rakkers! De merken die via Natuurlijke Dierenwinkel te koop zijn, zijn Natural Greatness (honden- en kattenvoeding) en Farm Nature (hondenvoeding). Je vindt bij ons bijvoorbeeld hypoallergeen hondenvoer en graanvrije voeding voor honden en katten.

 

 

De voeding die wij verkopen bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast zitten er geen dierlijke bijproducten in de dierenvoeding. Wat je zelf niet zou eten, geef je toch ook niet aan je lieveling? Precies, dat vinden wij ook. Hoe natuurlijker, hoe lekkerder!

100% natuurlijk

 

Natuurlijke dierenvoeding draagt bij aan een langer en een gezonder leven van honden en katten.

Tot 86% vlees

 

Alle voeding van Natuurlijke Dierenwinkel bevat tot maar liefst 86% vlees- en/of vis.

Hypoallergeen

 

Hypoallergeen hondenvoer verkleint de
kans op allergische reacties aanzienlijk.

Echt veilig

 

Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Geen restjes

 

Al ons voer is vrij van dierlijke bijproducten. Dat betekent echt vlees, zonder botjes.

Vrij van granen

 

Graanvrij of vrij van ‘niet-ontsloten’ granen die leiden tot spijsverteringsproblemen.

Volg jij ons al op social media?

Dan blijf je op de hoogte van alles wat met hypoallergeen en graanvrij dierenvoer en duurzame producten te maken heeft! We delen regelmatig interessante weetjes en leuke acties. Wie weet zien we jouw huisdier binnenkort schitteren op onze socials!

Natural Greatness

Natural Greatness is één van de meest vooruitstrevende merken als het gaat om graanvrij en hoogwaardig voer voor honden en katten. Het is 100% natuurlijke dierenvoeding. De voeding is ontwikkeld op basis van onderzoek van de Universiteit van Chicago. Het voer is eerst in Spanje op de markt gebracht, maar nu is het ook in Nederland verkrijgbaar!

Wat denken klanten over Natural Greatness?

Farm Nature

De voeding van Farm Nature is een hoogwaardig merk dierenvoeding. Vlees is het belangrijkste ingrediënt. Jouw hond of kat krijgt met Farm Nature veel eiwitten, anti-oxidanten en graan van hoge kwaliteit binnen. Het voer is heel goed verteerbaar! Daarnaast worden er geen conserveringsmiddelen of kunstmatige aroma’s toegevoegd. En het mooiste is: Farm Nature is heel voordelig!

Wat denken klanten over Natural Greatness?
Hypoallergeen hondenvoer – luxe voeding

 

Natural Greatness is hypoallergene voeding voor honden en katten. De voeding bevat een hoog vlees- en vispercentage tot wel 86% (met een minimaal vleespercentage van 42%). Ingrediënten als ei, pompoen, yucca, rozemarijn en citrusvrucht maken de voeding van jouw huisdier om hun snuit bij af te likken!

Producten van Natural Greatness zijn glutenvrij en bevatten dus geen granen. Perfect dus als vervanging voor vers vlees voeding!

En mocht je het zelf willen proberen: de voeding is in theorie ook geschikt voor baasjes 😉

Gezonde voeding – fijne prijs

 

Farm Nature is een uitbreiding van de Natural Greatness-producten. Iets minder vlees of vis, maar nog steeds super gezond voor jouw huisdier. Omega-6 en Omega-3 vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht en hoogwaardige eiwitten bevorderen het immuunsysteem.

 

Let op: in producten van Farm Nature kunnen granen zitten. Dit staat altijd duidelijk vermeld. Granen zorgen voor een goede structuur van de brok. Daarnaast zijn granen belangrijk om verstoppingen in het maagdarmstelsel te voorkomen.