Farm Nature, òòk natuurlijk natuurlijk!

 

Wij van natuurlijkedierenwinkel.nl gaan helemaal voor de natuurlijke honden-en kattenvoeding. Dat hoeven we je niet meer te vertellen. Wat je nog niet wist is dat Natural Greatness, het ultra premium natuurlijke merk in honden-en kattenvoeding een zusje heeft, namelijk Farm Nature. Hèt premium merk afkomstig van dezelfde producent. Met dezelfde voordelen als Natural Greatness, maar met net wat minder gehalte aan vlees-en vis.

Het merk Farm Nature

Farm Nature, het premium merk natuurlijke honden-en kattenvoeding, bevordert de gezondheid van je hond en kat en onderhoudt een gezond spijsverteringssysteem. Dit merk bevat geen graan en is hypoallergeen. Farm Nature is 100% natuurlijke dierenvoeding die ontwikkeld is op basis van onderzoek aan de Universiteit van Chicago. Het voer is eerst in Spanje op de markt gebracht, maar is nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Balans van Omega-6 en Omega-3 vetzuren

In tegenstelling tot de bekende/gangbare merken bevat Farm Nature een hoog vlees- en/of vispercentage. Inwendig maak je je hond of kat hiermee erg happy, want hij of zij kan de voeding goed verteren en is langer verzadigd. De voeding van Farm Nature bevat een optimale balans van Omega-6 en Omega-3 vetzuren, die zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Glutenvrij & graanvrij

Gluten doen de maagjes van jouw hond of kat vaak geen goed. Producten van Farm Nature zijn daarom volledig glutenvrij en bevatten dus geen granen. Ook als jouw hond of kat gevoelig is voor graan, is dit merk met een hoge voedingswaarde dus perfect in te passen in zijn/haar dieet. Ook is Farm Nature hypoallergeen dus voor de hond of kat met allergieën uitermate geschikt.

Voordelen gezondheid & gedrag

Gezonde voeding heeft veel invloed op de gezondheid èn het gedrag van jouw hond of kat. Veel klachten kunnen wijzen op verkeerde voeding, zoals vachtproblemen (doffe vacht, overmatig verharen, kale plekken) en slechte ontlasting (veel poepen/dunne ontlasting). Bijkomende voordelen door de samenstelling van Farm Nature zorgen voor een mooiere vacht en minder ontlasting (met de juiste hardheid). Maar wist je dat wangedrag of hyperactiviteit ook een afgeleide kan zijn van verkeerde voeding?

Go natural, go Farm Nature!

Na het lezen van alle voordelen, wil je Farm Nature natuurlijk wel uitproberen! En nog een leuk bijkomend voordeeltje is dat Farm Nature net wat goedkoper is dan Natural Greatness. Dit komt door het lagere gehalte aan vlees of vis. Goed om te weten toch? 👉www.natuurlijkedierenwinkel.nl/webshop

 

Geen reactie's

Geef een reactie