Natúúrlijk Natural Greatness?!

 

Natúúrlijk willen we allemaal het beste voor onze hond of kat. Waarom dan ook niet dè best ultra premium kwaliteits natuurlijke voeding? Ontdek hier de voordelen van Natural Greatness en wie weet is jouw kat of hond wel onze nieuwste trouwe liefhebber!

Het merk Natural Greatness

Natural Greatness is één van de meest vooruitstrevende merken als het gaat om graanvrij en hoogwaardig voer voor honden en katten. Natural Greatness is 100% natuurlijke dierenvoeding die ontwikkeld is op basis van onderzoek aan de Universiteit van Chicago. Het voer is eerst in Spanje op de markt gebracht, maar nu is het ook in Nederland verkrijgbaar!

Kwaliteit versus kwantiteit

In tegenstelling tot de bekende/gangbare merken bevat Natural Greatness een hoog vlees- en/of vispercentage tot wel 86%. Inwendig maak je je hond of kat hiermee erg happy, want hij of zij kan de voeding goed verteren en is langer verzadigd. Oftewel als baasje kun je daadwerkelijk bijdragen aan een gezonder en prettiger leven voor je hond of kat.

Liefde gaat door de maag

Gluten doen de maagjes van jouw hond of kat vaak geen goed. Producten van Natural Greatness zijn daarom volledig glutenvrij en bevatten dus geen granen. Ook als jouw hond of kat gevoelig is voor graan, is dit merk met een hoge voedingswaarde dus perfect in te passen in zijn/haar dieet. Ook is Natural Greatness hypoallergeen dus voor de hond of kat met allergieën uitermate geschikt.

Voordelen gezondheid & gedrag

Gezonde voeding heeft veel invloed op de gezondheid èn het gedrag van jouw hond of kat. Het werkt net zoals bij mensen, zo simpel is het eigenlijk. Veel klachten kunnen wijzen op verkeerde voeding, zoals vachtproblemen (doffe vacht, overmatig verharen, kale plekken) en slechte ontlasting (veel poepen/dunne ontlasting). Bijkomende voordelen door de samenstelling van Natural Greatness zorgen voor een mooiere vacht en minder ontlasting (met de juiste hardheid). Maar wist je dat wangedrag of hyperactiviteit ook een afgeleide kan zijn van verkeerde voeding? Deze klachten zijn zeker weten verleden tijd na het aanbieden van Natural Greatness.

Go “Natural Greatness”!

Zit jouw hond of kat niet echt lekker in zijn vel? Heeft jouw hond of kat klachten die maar niet overgaan? Een hond of kat met een voedingsintolerantie? Haal Natural Greatness in huis en ervaar het merkbare verschil!

Go get your Natural Greatness: www.natuurlijkedierenwinkel.nl/webshop

1 Reactie

Geef een reactie